Managing Director Sales

VERANTWOORDELIJK VOOR BENELUX, UK EN IERLAND | RANDSTAD

KAISER+KRAFT Europa GmbH te Stuttgart handelt in Nederland onder de naam VINK LISSE. Het is een multi-channel-handelsonderneming met artikelen op het gebied van kantoor, magazijn en werkplaats. De onderneming biedt haar klanten een veelzijdig assortiment aan van meer dan 70.000, deels zelfgeproduceerde, kwaliteitsartikelen voor intern transport, opslag, milieu, bedrijf en kantoor. De onderneming is actief in 18 Europese landen.

KAISER+KRAFT maakt onderdeel uit van de beursgenoteerde organisatie TAKKT A.G. De organisatie is gespecialiseerd in B2B direct marketing voor bedrijfs- en kantooruitrusting. TAKKT AG behaalde in 2019 een omzet van € 1,2 miljard met ruim 2400 medewerkers. Investeringsmaatschappij Haniel Group in Duisburg heeft een meerderheidsbelang in TAKKT AG.

In deze functie ben je P&L eindverantwoordelijk voor regio West: Benelux, UK en Ierland. De primaire werkzaamheden zijn het ontwikkelen en uitvoeren van de commerciële strategie. Je bent een groot deel van de tijd actief in de Nederlandse markt met het team van account- en projectmanagers om aan complexe klantvragen te werken. Je stuurt verder het Nederlandse sales operations team en de Managing Directors van UK en België aan. Naast de bezoeken aan Brussel en Londen zul je afreizen naar het hoofdkantoor in Stuttgart voor het bijwonen van meetings.

Je rapporteert aan de CSO van KAISER+KRAFT Europa en werkt aan de volgende doelstellingen:

  • Winstgevende groei.
  • Transformatie naar een omni-channel model
  • Duurzaam handelen.

KAISER+KRAFT zoekt een sales expert die op een hoog kwaliteits- en serviceniveau kan acteren. Hij/zij is iemand met implementatiedrang en een hands-on mentaliteit om commerciële activiteiten in gang te zetten in een platte organisatie.

Het profiel:

  • Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Leidinggevende ervaring in een senior salesrol
  • Trackrecord in ontwikkelen en implementeren van klantgerichte oplossingen
  • Uitstekende kennis op het gebied van digitalisering en e-commerce
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


KAISER+KRAFT biedt een interessante stap voor een Commercieel Directeur. Je hebt vrijheid om te handelen en de marktsituaties in de landen te verbeteren. Het betreft een functie met doorgroeimogelijkheden en internationale contacten. Er is veel aandacht voor sustainability.

Interesse ?
stuur je reactie met CV naar mail@ManagingDirector.nl
onder vermelding van referentie Managing Director Sales.
Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en
wij zenden jouw bericht + CV direct door.

enkele andere open posities

Operations Director

LARGEST GLOBAL BRAND IN PINEAPPLES | ZUID-HOLLAND

Manages the European supply chain and customer service.

Business Unit Director 2025

BEDRIJFSOPVOLGING | INGROEITRAJECT

Voor business unit of werkmaatschappij van familiebedrijven c.q. middelgrote ondernemingen eigendom van investeerders.