Commercieel Directeur

STEEL STRUCTURES | CIVIELE TOEPASSINGEN | ZUID-HOLLAND

HSM Steel Structures, een zelfstandige werkmaatschappij binnen Andus Group BV, is reeds meer dan vijftig jaar actief in de civiel bouwkundige markt. HSM Steel Structures ontwerpt en bouwt onder meer bruggen, sluizen en waterkeringen en is gesitueerd in de haven van Schiedam.

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van Commercieel Directeur.
In deze functie bent u de motor en aanjager van de commerciële activiteiten van HSM Steel Structures.

Uw primaire focus ligt op het vergroten van de orderportefeuille. Vanuit uw eigen netwerk in de civiele wereld en het bedrijfsnetwerk bent u door uw kennis en ervaring in staat op doortastende wijze de huidige commerciële activiteiten te optimaliseren en uit te breiden.

Uw kracht ligt in het effectief aansturen van de commerciële organisatie en het signaleren en benutten van kansen in de markt, zowel nationaal als internationaal. Uw succes wordt bepaald door uw focus op groei, resultaat en optimalisatie van de processen. U rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur van de holding.

Het profiel
Wij zoeken een ondernemende en daadkrachtig commercieel directeur, die beschikt over een groot eigen netwerk, en die zijn team stimuleert, motiveert en aanstuurt. U bent bekend met UAV-GC en FIDIC-contracten en kent de processen en opdrachtgevers binnen de civiele wereld (aannemers, RWS, provincies, ingenieursbureaus en architecten). U beschikt over een aantoonbaar hbo of academisch werk- en denkniveau, aangevuld met voor de functie relevante ervaring. U bent vloeiend in Engels, zowel in woord als geschrift.

Geboden wordt
Een zelfstandige, verantwoordelijke functie in een gerenommeerde, internationaal opererende organisatie die zich kenmerkt als open en informeel.
Een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse ?
stuur uw reactie met CV naar mail@ManagingDirector.nl
onder vermelding van referentie Commercieel Directeur.
U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en
wij zenden uw bericht + CV direct door.

enkele andere open posities

Commercieel Directeur

TOPSPELER IN MACHINEBOUW | PE-OWNED | NOORD-HOLLAND

Alle topspelers in de zaadveredeling en -verwerking behoren tot de afnemers, met daarnaast mogelijkheden om substantieel te groeien.

Directeur Operations

PRODUCTIEBEDRIJF | 100 FTE | ORGANISEERT + ONTWIKKELT | OVERIJSSEL

Productiebedrijf binnen groep van ondernemingen actief in verhuur van materieel.

Business Unit Director 2024

BEDRIJFSOPVOLGING | INGROEITRAJECT

Voor business unit of werkmaatschappij van familiebedrijven c.q. middelgrote ondernemingen eigendom van investeerders.